Home » Masturberen voor mannen » Masturberen techniek 2 – Prikkeldraad

Masturberen techniek 2 – Prikkeldraad

Wist je dat je ook zo kon masturberen?!

Maak je geen zorgen, deze techniek om te masturberen heeft niks met SM of echt prikkeldraad te maken!

Misschien herinner je je nog wel van vroeger op school dat de pestkop van de klas je vroeg of je wist hoe prikkeldraad voelde? Als je daarop antwoorde dat je dat niet wist, dan pakte hij je onderarm stevig vast met twee handen en draaide die twee handen in tegengestelde richting om je arm, net zoals wanneer je een natte theedoek zou uitwringen. Dat deed pijn!

Deze techniek om te masturberen lijkt daar een beetje op, maar het is in dit geval natuurlijk niet de bedoeling dat het pijn doet, maar een erg lekker en ongewoon gevoel geeft!

Zorg dat je je handen en penis goed insmeert met gijmiddel (anders wordt het alsnog een pijnlijk ervaring) en pak hem vast met twee handen, eentje links en eentje rechts. Draai je twee handen in tegengestelde richting om je stijve piemel, maar gebruik niet te veel kracht en knijp niet te hard. Het lekkerst is het als je je ene hand om je eikel hebt en je andere hand om de schacht van je piemel, net onder je eikel.

Masturberen is experimenteren

Experimenteer eens met verschillende snelheden en kijk eens of je het ook lekker vindt om wel wat harder in je piemel te knijpen, of dat het lekkerder is om je pik juist heel zachtjes vast te houden terwijl je de draaibeweging maakt. Probeer ook eens om in de draaibeweging van onder naar boven te bewegen over de schacht en eikel van je penis, of om gelijktijdig met de duim en wijsvinger van je bovenste hand je eikel zachtjes te masseren.

Één van de voordelen van deze techniek is dat je hem kunt doen als je dreigt klaar te komen terwijl je dat nog niet wilt. Deze techniek dwingt je om het wat rustiger aan te doen, maar pas op, want als je jezelf erin verliest kan het gebeurt zijn voor je er erg in hebt!


Lukt het je niet om je orgasme uit te stellen? Geen paniek, er bestaan namelijk technieken om jezelf te trainen in het uitstellen van je orgasme! Op die manier kun je net zolang doorgaan met masturberen als je zelf wilt! Bovendien zullen vrouwen je geweldig vinden in bed als je volledige controle hebt over je eigen orgasme! Stel je eens voor dat je een vrouw urenlang kunt verwennen totdat ze je gillend smeekt om alsjeblieft in haar klaar te komen en dan BAM, spuit je haar vol met je warme zaad! Meer weten over deze technieken? Check ‘Orgasme onder controle’!

Er heeft 1 persoon gereageerd op dit bericht:

  1. Anoniem zegt:

    Ik wist niet dat er zoveel variaties waren! Ik trok gewoon altijd aan mijn lul, maar dit zijn echt goede tips!7 + 6 =