De A-spot

De A-spot – de diepe genotszone in de vagina

Over de A-spot, ook wel A-plek, of deep spot genoemd bestaat misschien nog wel meer onduidelijk dan over de bekendere G-spot. Ook over deze plek bestaan, net als over de G-spot, grote twijfels of hij eigenlijk wel bestaat. Goed nieuws, ook de A-spot bestaat gewoon en je kunt hem gebruiken om nóg natter te worden tijdens het masturberen.

De A-spot is eigenlijk gewoon de rand van de baarmoedermond. Zoals je elders op deze site kunt lezen wordt het vrouwelijk vocht, of afscheiding wat ervoor zorgt dat je als vrouw nat wordt bij seksuele opwinding, geproduceerd door diezelfde baarmoedermond! Door deze plek te stimuleren zul je de aanmaak van vocht dus bevorderen waardoor je niet alleen een erg intens, maar ook lekker nat orgasme zult krijgen.

Als je jezelf masturbeert is het lastig om met je vingers bij de A-spot te komen, of je moet natuurlijk hele lange vingers hebben. Een man kan tijdens de seks wel bij de A-spot komen met zijn vingers als hij er goed voor zit. Als je seks hebt met een man die een erg grote penis heeft zal hij ook je A-apot aanraken met zijn piemel tijdens de seks, maar omdat deze plek zo gevoelig is kan dit in sommige gevallen pijn doen als de man te ruw met je is. Dit is ook de reden dat lang niet alle vrouwen een man met een te grote piemel prefereren.

Als je zelf op ontdekking wilt gaan naar dit plekje zul je dus een hulpstuk moeten gebruiken. Gebruik wel alleen seksuele hulpmiddelen die daarvoor bedoeld zijn voor je eigen veiligheid natuurlijk. Met een (dunne) dildo of vibrator kun je proberen om de randen van je baarmoedermond te verkennen en dan met name de dieper gelegen gedeeltes onder en boven de baarmoedermond. Je zult merken dat je hier extreem nat van wordt en als je met je andere hand je clitoris stimuleert kun je een diep en intens orgasme krijgen.

 

A-spot

De A-spot