De anus en de prostaat

De anus – het geheime genotsplekje

De anus, ook wel poepgat, of aarsopening genoemd is de sluitspier tussen de billen van zowel mannen, als vrouwen. We poepen met onze anus, maar daarnaast is de huid die eromheen ligt erg gevoelig door het grote aantal zenuwen dat uitmondt in dat gebied. De billen en anus worden om deze reden dan ook vaak als erogene zone gezien, omdat aanraking ervan enorm seksueel kan opwinden. Dit is de reden dat sommige mensen het lekker vinden om tijdens het masturberen hun anus te strelen, of één, of meerdere vingers in hun anus te steken.

Anale seks, ook wel kontneuken, ‘op zijn hondjes’ of ‘op zijn Grieks’ genoemd is iets waar niet iedereen van houdt, maar het is zeker niet alleen iets wat alleen homo’s doen. Ook hetero mannen en vrouwen kunnen erg genieten van anale seks. Bij anale seks steekt de man zijn stijve piemel in de kont van een vrouw, of andere man, om op deze manier seks te hebben.

Ook tijdens het masturberen kun je je anus stimuleren voor een nog intenser orgasme. Mannen kunnen via de anus zelfs hun prostaat stimuleren waardoor ze nog heftiger kunnen ejaculeren. Dit wordt ook wel het melken van de prostaat genoemd. Vrouwen hebben geen prostaat, maar kunnen desondanks toch erg genieten van anale bevrediging.

Anus

De anus

De prostaat – de mannelijke G-spot

De prostaat is een inwendige klier die alleen mannen hebben. Hij bevindt zich vlak onder de blaas en zit om de urinebuis heen.

De prostaat produceert stoffen die aan het sperma, wat in de ballen wordt aangemaakt, worden toegevoegd. Door samentrekking voorkomt de prostaat dat het sperma in de blaas kan komen.

Als een man ejaculeert in de vagina van een vrouw tijdens de seks dan zorgen de stoffen die in de prostaat zijn aangemaakt ervoor dat de zuurgraad in de vagina wordt geneutraliseerd waardoor het sperma langer in leven blijft en de vrouw kan bevruchten.

De prostaat wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd omdat hij erg gevoelig is en tijdens de seks of masturbatie gestimuleerd kan worden voor een nog intenser gevoel.

Door je vinger(s), of een erotisch hulpmiddel zoals een dildo, of viborator in je anus te steken tijdens het masturberen prikkel je niet alleen de zenuwen in je anus, maar kun je ook proberen je prostaat te stimuleren. Let daarbij wel goed op dat je alleen hulpmiddelen in je anus steekt die daarvoor bedoeld zijn en zorg dat alles wat je gebruikt goed schoon is!

Niet iedereen houdt van anale stimulatie, of stimulatie van de prostaat, maar als het iets voor je is, dan kun je er een enorm sterk en lekker orgasme door krijgen.

Prostaat

De prostaat van de man bevindt zich net onder de blaas en kan via de anus gestimuleerd worden.

Seksspeeltjes – stimuleer je anus en prostaat

Zoals we wel vaker zeggen op Seks met jezelf raden we je met klem af om iets in jezelf te steken wat daar niet voor bedoeld is! Niet alleen kan het heel gevaarlijk zijn en onhygienisch, maar bovendien mis je vaak het intense genot wat je kunt bereiken met sextoys die speciaal zijn ontworpen voor het beste gevoel.

Ook om jezelf anaal te bevredigen zijn speciale hulpmiddelen ontwikkeld waarvan wij er een tweetal enorm aanbevelen!

Prostaat

Om je prostaat te stimuleren als man is de Naugthy Boy Stimulator ontwikkeld. Deze stimulator is bedoeld om anaal in te brengen en raakt precies het gevoeligste plekje in de anus, namelijk de prostaat, oftewel, de mannelijke G-spot. Bovendien is de Naugthy Boy Stimulator uitgerust met een trillende kern die onderlangs je ballen kietelt. Door de intense inwendige erotische massage van je prostaat en de stimulatie van je scrotum zul je een orgasme kunnen beleven dat wel 5 keer sterker is dan wat je gewend bent! Het proberen waard dachten wij zo.

Je betaalt iets meer voor deze stimulator, maar je bent dan wel verzekerd van een ongelofelijk lekker orgasme!

Naugthy Boy Stimulator     €59,99

 

Anus vibratorVoor mannen en vrouwen die ervan houden om diep in hun kont te gaan met een dildo of vibrator is The Anal Treat ontwikkeld.

The Anal Treat is gemaakt van flexibel rubber en dus waterproof. Door de superslanke kop op deze vibrator kun je hem heel makkelijk inbrengen, wat met name voor de beginner heel prettig is. Duw hem vervolgens lekker diep in je kontje en geniet van de trillingen van de vibrator tot diep in je onderbuik. Het intense gevoel dat je zult ervaren is met geen pen te beschrijven! Vanaf de kop wordt The Anal Treat geleidelijk iets dikker waardoor je met elke centmeter voelt hoe je meer en meer gevuld wordt voor een sensationeel gevoel! Bovendien is deze vibrator nu verkrijgbaar voor een heel zacht prijsje zodat je ook met een kleine portemonee kunt genieten van het anale orgasme!

The Anal Treat     €9,99