De G-spot

De G-spot – de geheime erogene zone van de vrouw

Één van de meest mysterieuze erogene zones van de vrouw is toch wel de G-spot, of G-plek. Er is in de loop der jaren veel onderzoek gedaan naar dit mythische plekje in de vagina dat vrouwen een enorm intens orgasme kan bezorgen en zelfs spuitend kan laten klaarkomen. De grote vraag blijft alleen nog altijd; bestaat de G-spot nu wel, of niet?

Veel vrouwen kunnen hun G-spot niet vinden en komen dan tot de conclusie dat hij dan dus wel niet zal bestaan, maar dat je iets niet kunt vinden betekent natuurlijk niet dat het niet bestaat! Je moet alleen weten waar je moet zoeken en er rustig de tijd voor nemen. De belangrijkste reden dat vrouwen hun G-spot niet kunnen vinden is dat ze niet gewend zijn om de rust en tederheid te behouden tijdens de seks die nodig zijn om de G-spot te vinden. Hierdoor wordt dit zeer gevoelige plekje gevoelloos en lijkt hij er niet te zijn.

Als je rustig met je vingers in je vagina gaat kun je een klein ribbeltje voelen in je vaginawand aan de bovenkant, ongeveer 5 centimeter diep. Omdat dit plekje zo gevoelig is moet je heel zacht te werk gaan, anders wordt het plekje overprikkeld en gevoelloos. Dan kun je zoeken tot je een ons weegt, maar zul je hem nooit vinden. Streel jezelf dus heel teder aan de binnenkant van je vagina en probeer te zoeken naar een ribbeltje dat je een prettig gevoel geeft als je het aanraakt. Het is heel belangrijk dat je de tijd neemt en jezelf op die manier opnieuw leert kennen van binnen.

G-spot

De vrouwelijke G-spot

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen op de plek waar hun G-spot zit hetzelfde soort weefsel hebben als waar de mannelijke prostaat uit bestaat. De prostaat bij mannen wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd. Eveneens is gebleken dat vrouwen wel degelijk een extreem heftig orgasme kunnen krijgen door stimulatie van hun G-spot, veel sterker zelfs dan wanneer ze alleen clitoraal gestimuleerd worden. In datzelfde onderzoek bleek zelfs 1 op de 10 vrouwen spuitend klaar te kunnen komen door de juiste manier van stimuleren van hun G-spot. Het goede nieuws is dat zelfs álle vrouwen kunnen ejaculeren als ze klaarkomen. Er wordt dan een heldere, of iets wittige vloeistof die qua structuur erg op mannelijk sperma lijkt uit de vagina gespoten. Dergelijk orgasmes worden ook wel full-body orgasmes genoemd omdat een vrouw er dusdanig heftig van klaarkomt dat haar hele lichaam ervan gaat schokken en ze zichzelf voor enkele momenten, soms zelfs minuten lang, volledig verliest in haar orgasme. Vrouwen die dit hebben meegemaakt spreken dan ook van een ervaring die met geen pen te beschrijven is. En jij kunt dat dus ook!

Een G-spot orgasme is enorm, hysterisch en Goddelijk! Heel anders dan het clitorale orgasme dat je misschien al gewend bent. Als het je lukt om jezelf te laten klaarkomen door stimulatie van je G-spot zul je sidderen van genot over je hele lichaam. Misschien ga je gillen, of trillen. Schrik hier niet van en probeer er van te genieten!

Een G-spot orgasme zou je zelf voor elkaar moeten kunnen krijgen, maar als je wilt proberen om jezelf spuitend te laten klaarkomen zul je bepaalde technieken moeten toepassen. Elke vrouw kan het, maar je moet wel weten hoe, anders gebeurt er niets. Wil je het proberen? Lees dan: ‘Alle vrouwen kunnen ejaculeren’ en help jezelf in 7 eenvoudige stappen naar dat Goddelijke spuitorgasme!

Squirten vagina G-spot

Stimuleer je G-spot tot het vocht uit je vagina komt spuiten!