Seks

Seks – een uiting van lust of een intiem samenzijn

Hoewel deze site over seks met jezelf, oftewel masturberen gaat willen we toch ook het hoofdstuk seks niet overslaan. Masturbatie is immers ook een vorm van seks, men spreekt daarom ook wel van solo seks, maar in dit deel hebben we het over seks tussen twee mensen.

Seks tussen twee mensen, meestal een man en een vrouw, maar tussen twee mannen, of twee vrouwen kan natuurlijk ook bestaat uit het uitvoeren van seksuele handelingen, waarbij in het geval van seks tussen een man en vrouw de penetratie centraal staat. Tijdens de penetratie steekt de man zijn stijve penis in de vagina van de vrouw. Van naturen is seks bedoeld om voort te planten. Dat wil zeggen dat de man met zijn sperma de vrouw bevrucht waardoor zij zwanger raakt. Tegenwoordig zijn er tal van voorbehoedsmiddelen zoals de pil, het spiraaltje, of natuurlijk het condoom om deze bevruchting tegen te gaan. Tegenwoordig heeft men dan ook doorgaans seks om genot te beleven en in mindere mate om kinderen te krijgen, tenzij hier natuurlijk bewust voor gekozen wordt door (tijdelijk) te stoppen met de pil of geen condoom te gebruiken. In dit geval is er natuurlijk wel het bijkomende risico om een geslachtsziekte op te lopen. Gebruik daarom altijd een condoom tijdens de seks tenzij je zeker weet dat zowel jij als je partner geen seksueel overdraagbare ziektes met zich mee draagt!

Uiteraard is seks meer dan alleen lichamelijk genot, ook het mentale aspect speelt mee. De liefde bedrijven is een uiting van liefde en genegenheid voor elkaar. Twee mensen willen samen één zijn en letterlijk in elkaar kruipen. Bovendien kan seksuele lust meespelen waarbij de geliefden zodanig opgewonden zijn dat ze niets liever willen dan elkaar aanraken, en verwennen, of verwend worden.

Seks

Seks met een partner kan een uiting van passie en lust zijn, of een intiem en romantisch samenzijn met je geliefde.

Het voorspel – de opwindende aanloop naar seks

Naast het geslachtsverkeer waarbij de stijve penis van de man in de vagina gaat spelen er talloze andere aspecten mee bij het bedrijven van de liefde. Als twee mensen dusdanig opgewonden zijn dat ze bij wijze van spreke de kleren van elkaars lijf willen rukken, dan is er natuurlijk weinig reden om de seks uit te stellen, maar over het algemeen begint de seks met het voorspel. Het voornaamste doel van voorspel is dat de twee geliefden elkaar zodanig seksueel opwinden dat hun lichamen zich voorbereiden op de seks. Dit houdt in dat de penis van de man stijf wordt en wellicht wat voorvocht produceert en dat de vagina van de vrouw vochtig wordt en open gaat. Dit alles is nodig voor een comfortabele penetratie.

Bij het voorspel geilen de liefdespartners elkaar op door onder andere lekaar te strelen of zachtjes te masseren, te zoenen en te likken. De seksuele opwinding zal het meeste toenemen als de erogene zones gestimuleerd worden met de handen of de mond. Onder erogene zones vallen onder andere de borsten en tepels, de billen en de hals, maar ieder mens heeft andere plekjes waar hij of zij extra gevoelig is. Bij sekspartners die nog niet aan elkaar gewedn zijn is het voorspel dan ook vaak een spannende zoektocht naar elkaars erogene zones om elkanders lichaam beter te leren kennen.

Orale seks – elkaar verwennen met je mond

Orale seks is het seksueel bevredigen van je partner met je mond. In het beval van de man betekent dit dat de sekspartner zijn penis likt en in de mond neemt. Dit wordt pijpen genoemd. Door op en neer gaande bewegingen te maken, of de eikel te strelen met je tong kun je de man klaar laten komen met je mond. Niet alle vrouwen vinden het prettig als de man in hun mond klaarkomt, maar als je in een geile bui bent kun je het sperma dat tijdens zijn orgasme uit zijn penis spuit doorslikken. In het geval van de vrouw kan de liefdespartner de vagina likken, of kussen. Dit noemen we beffen. Ook er zijn talloze manieren om een vrouw te beffen. Ook kun je met je handen meehelpen terwijl je met je tong de clitoris stimuleert of één, of meerdere, vingers in haar vagina steken. Ook vrouwen kunnen tot een orgasme komen als ze oraal bevredigd worden. Ten slotte kun je ook met je tong de anus van je partner likken, of zachtjes kussen met je mond. Niet iedereen vindt dit lekker, maar als je ervan houdt kan het een extra dimensie geven aan je seksleven.

Vaak wordt orale seks als voorspel gebruikt, maar het kan ook het uiteindelijke doel zijn.

Beffen tijdens de seks

Beffen – het likken en kussen van de vagina tijdens de seks.

Pijpen tijdens de seks

Pijpen – het likken, kussen en zuigen van de penis tijdens de seks.

Anale seks – een extra dimensie aan je seksleven

Sommige stellen houden ervan om elkaar ook anaal te stimuleren, of te penetreren. Dit houdt in dat de man zijn stijve penis inbrengt in de anus van zijn liefdespartner. Mannen die een relatie hebben bedrijven soms anale seks, maar ook veel hetero stellen houden ervan om anale seks te bedrijven.

Anale seks

Anale seks waarbij de man zijn stijve penis in de anus van de vrouw steekt.

Behalve met de penis kun je natuurlijk ook je handen en vingers gebruiken om de ander anaal te stimuleren, of te penetreren. Bovendien zijn er talloze seksuele hulpmiddelen om jezelf of je partner anaal te bevredigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Anal Treat.

Heel belangrijk bij anale seks is dat je voldoende glijmiddel gebruikt en dat je heel voorzichtig te werk gaat! De anus is een stuk strakker dan bijvoorbeeld de vagina waardoor het heel pijnlijk kan zijn als je te hard of snel naar binnen gaat.

Mannen kunnen proberen om via de anus hun Prostaat te stimuleren. Deze extreem gevoelige plek, die ook wel de mannelijke G-spot genoemd wordt is in feite de prostaat van de man. Door penetratie, of door een speciale sekstoy, zoals de Naugthy Boy Stimulator te gebruiken om je prostaat te bevredigen bij anale stimulatie kun je jezelf een orgasme geven dat wel vijf keer sterker is dan een normaal orgasme.

Sekstips voor gevorderden – zo wordt je een seksgod

Mannen houden ervan om op te scheppen over het aantal bedpartners dat ze hebben gehad en elke man droomt ervan om een vrouw meerdere orgasmes te kunnen geven, zodanig dat ze hem smeekt om meer en méér en nog MEER! Geef toe, ook jij zou die geheime trucjes willen leren waarmee je elke vrouw seksueel verslaafd aan je kunt maken en haar keer op keer gillend van genot kunt laten klaarkomen, en ook nog steeds op een andere manier, waar of niet? Goed nieuws, want alle sekstechnieken die voor de meeste mannen altijd een raadsel zullen blijven zijn nu voor de eerste keer gebundeld in een e-book: De Revolutionaire Seksmethode! In dit boek leer je alles wat je moet weten om een seksgod te worden en het mooie is, elke man kan het leren! Maar nog mooier is, niet elke man zal dit boek ooit ontdekken, dus dit is je kans om je te onderscheiden van al die mannen die maar wat liggen te klooien in bed en voor eens en voor altijd de geheime technieken te leren om een vrouw gek te maken van genot! Waar wacht je nog op? Neem een kijkje op: De Revolutionaire Seksmethode