Glijmiddel

Glijmiddel – vergoot je genot met 1000%

Zoals je misschien al wel weet kun je door glijmiddel te gebruiken veel langer en intenser masturberen dan wanneer je alleen met je droge hand masturbeert. Bij het gebruik van bepaalde seks speeltjes, of anale masturbatie is glijmiddel zelfs onmisbaar.

Vrouwen krijgen vanzelf een natte vagina als ze opgewonden worden, maar de hoeveelheid vocht verschilt per vrouw. Daarom kan het prettig zijn om wat extra glijmiddel te gebruiken tijdens het masturberen. Mannen maken, naast een beetje voorvocht, natuurlijk geen vocht aan en dat is ook niet echt nodig als je even snel wilt aftrekken, maar als je echt wilt genieten van het masturberen, dan kunnen we je het gebruik van glijmiddel van harte aanraden. Als je al eens glijmiddel hebt gebruikt om te masturberen, dan weet je al dat het een wereld van verschil is!

Je kunt van alles gebruiken als glijmiddel, maar lang niet alles wat je tegen komt in huis is geschikt om te masturberen en kan je penis, of vagina zelfs uitdrogen, of beschadigen. Daarom raden we je met klem aan om alleen glijmiddel te gebruiken dat speciaal is ontwikkeld voor masturbatie. Gelukkig is dat helemaal niet zo duur en kun je het gewoon online bestellen, dus je hoeft niet met een rood hoofd bij de kassa van de Etos te gaan staan.

Glijmiddel om te masturberen

Glijmiddel

Love Lube Aqua Slide.

Voor zowel mannen als vrouwen raden we Love Lube Aqua Slide aan.

Dit glijmiddel op waterbasis kleeft niet en mocht je het ooit willen gebruiken tijdens de seks, dan zal het je condoom niet beschadigen zoals sommige glijmiddelen op oliebasis wel kunnen doen. Wel zo veilig als je geen kinderen wilt maken, of ziektes wilt oplopen!

Love Lube Aqua Slide lost gemakkelijk op in water en is ook geschikt voor inwendig gebruik. Je kunt het dus zonder problemen gebruiken om in je vagina te smeren.

Love Lube Aqua Slide nu in de aanbieding!

Love Lube Aqua Slide      €9,99


Glijmiddel voor anaal gebruik

Anaal glijmiddel

Love Lube Anal.

Als je ervan houdt om jezelf anaal te bevredigen, dan kun je niet zonder glijmiddel. Speciaal voor deze vorm van masturbatie is Love Lube Anal ontwikkeld.

Dit glijmiddel zorgt ervoor dat je soepel naar binnen glijdt met je vingers, dildo, of vibrator, zonder dat je jezelf bezeert. Love Lube Anal kleeft niet, beschadigd een eventueel condoom niet en kan veilig gebruikt worden met welk seksspeeltje dan ook.

Love Lube Anal is veilig voor inwendig gebruik, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je dit glibberige goedje in je kontje smeert. Bovendien lost het makkelijk op in water, dus je kunt je seksspeeltjes na afloop eenvoudig schoonmaken.

Love Lube Anal      €9,99