Seks speeltjes

Seks speeltjes – gun jezelf eens wat extra stimulatie

Het leuke aan masturberen is dat je er niets voor nodig hebt, maar als je jezelf eens echt goed wilt verwennen dan kun je eens proberen om één, of meerdere, seks speeltjes in huis te halen. Tegenwoordig hoef je daarvoor niet meer naar de winkel, want dat is natuurlijk altijd een reden om er toch maar niet aan te beginnen. Bestel gewoon je sekstoys op internet en je krijgt je nieuwe speeltje discreet verpakt en goedkoop thuis gestuurd! Helaas is het aanbod in seks speeltjes zo uitgebreid dat je vaak door de bomen het bos niet meer kunt zien, daarom zetten we de bekendste sekstoys even voor je op een rijtje met een link erbij zodat je eventueel meteen iets kunt bestellen.

De dildo – de grote vriend van de vrouw

Een dildo is een van de meest bekende seks speeltjes. Het is een langwerpig voorwerp, meestal van plastic of latex, om jezelf als vrouw mee te bevredigen. Vaak heeft een dildo de vorm van een penis, maar je hebt ook allerlei dildo’s met een andere vorm, bijvoorbeeld met een gezichtje erop. Ook zijn er veel dildo’s die geen bijzondere vorm hebben, deze zijn dus gewoon recht en glad, of met een gestroomlijnde ronding erin. Je gebruikt een dildo om in je vagina te steken en op en neer te bewegen om de beweging van een penis na te bootsen. Voor mannen en vrouwen die van anale seks houden zijn er ook speciale dildo’s voor in de anus. Deze zijn over het algemeen iets dunner, aangezien de anus een stuk strakker is dan de vagina, maar je hebt ze in alle vormen en maten.

Er bestaan ook dildo’s met twee uiteinden die je dus met twee personen tegelijk kunt gebruiken, maar als vrouw zijnde kun je zo’n dildo ook gebruiken om gelijktijdig je vagina en anus te stimuleren.

De vibrator – de trillende stimulator

Een vibrator is in feite een dildo, maar dan met een elektrisch tril element erin verwerkt dat meestal werkt op batterijen. Ook een vibrator breng je als vrouw in je vagina in, maar door de trillingen is het gevoel dat je krijgt door deze penetratie nog intenser.

Vibrators zijn meestal gemaakt van zacht kunststof, of rubber, maar er bestaan ook varianten van hard plastic, of zelfs metaal. Ook bestaan er vibrators voor anaal gebruik. Deze zijn doorgaans wat smaller.

Vibrators heb je in alle soorten en maten, van realistisch nagebootste penissen tot abstract gevormde stimulators. Ook zijn er vibrators op de markt met een clitoris stimulator voor extra genot. Ten slotte bestaan er ook nog vibrators met twee extra stimulators, eentje voor de clitoris en eentje voor de anus.

De buttplug – stimuleer je prostaat

Een buttplug wordt gebruikt om in de anus te stoppen. Bij mannen kan dit een extra sterk orgasme geven omdat de buttplug de prostaat, oftewel de mannelijke G-spot, stimuleert. Bij vrouwen zorgt een buttplug ervoor dat de vagina strakker maakt, wat prettig kan zijn tijdens de seks, maar ook bij masturbatie met een dildo of vibrator.

In feite is de buttplug een soort dildo, maar de vorm is iets anders. De meeste buttplugs hebben een tapse vorm waardoor de plug niet naar buiten kan worden geduwd als deze eenmaal is ingebracht. Door spiersamentrekkingen van de anus zou een buttplug naar binnen gezogen kunnen worden, daarom heeft een buttplug na een smaller gedeelte een breed uiteinde, om dit te voorkomen.

Ook buttplugs zijn er in verschillende vormen en maten. Van heel smal voor de beginner, tot een stuk breder voor mannen en vrouwen die nog meer het gevoel willen hebben dat ze helemaal gevuld worden. Voor beginners zouden we echter willen aanraden om met een smal model te proberen of anale masturbatie iets voor je is. Er zijn ook buttplugs te koop die je kunt oppompen nadat je deze hebt ingebracht en er bestaan buttplugs met een trilfunctie.

Anal beads – een anale verassing

Nog een aanrader onder de seks speeltjes zijn Anala beads. Anal beads, ook wel bekend als Chinese balletjes zijn een aantal plastic balletjes, oplopend in grootte die op enige afstand van elkaar geregen zijn aan een plastic koord, of staaf. Je brengt de anal beads in je anus in en beweegt ze op en neer voor een intense stimulatie van je anus. Als je klaarkomt trek je de balletjes uit je anus voor een intense ervaring. Meestal zijn de anal beads gemaakt van plastic, maar er zijn ook varianten van deze seks speeltjes van bijvoorbeeld metaal.

Tepelklemmem – verwen je tepels

Seks speeltjes - De lekkerste tepelklemmen om te masturberen

Brutal Vibrerende tepelklemmen.

Hoewel tepelklemmen misschien niet echt vallen onder de seks speeltjes zijn ze toch zeker de moeite van het vermelden waard. In de tepels monden enorm veel zenuwen uit wat deze erogene zones erg gevoelig maakt. Het kan daarom bijzonder prettig zijn om je tepels te stimuleren tijdens de masturbatie. Je kunt dit doen met je handen, maar je kunt dus ook gebruik maken van tepelklemmen.

Ook tepelklemmen zijn er in verschillende soorten en maten. Er bestaan klemmen met kleine tandjes voor heftige stimulatie, maar er zijn ook tepel klemmen op de markt met een rubberen omhulsel. Ook zijn er vibrerende tepelklemmen verkrijgbaar voor extra stimulatie.

Onder deze laatste soort vallen de Brutal Vibrerende Tepelklemmen die ook nog eens ingesteld kunnen worden op hoe strak ze klemmen. Wij raden voor de beginner, maar ook voor mensen met meer ervaring dan ook deze Brutal Vibrerende Tepelklemmen van harte aan.