Geil zijn

Geil zijn – het heerlijke gevoel van seks willen

Geil is een term die wordt gebruikt als men het heeft over een sexy man of vrouw waar je opgewonden van wordt. ‘Dat is een geil wijf’ is bijvoorbeeld iets wat mannen kunnen zeggen als er een mooie vrouwe voorbij komt. De term wordt ook wel gebruikt voor bepaalde lichaamsdelen: ‘geile tieten’ bijvoorbeeld.

Als je zelf geil bent, of hitsig, dan betekent het dat je seksueel opgewonden bent. Je hebt zin in seks, of masturbatie. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als iemand je op bepaalde plekken aanraakt, de zogenaamde erogene zones, of door het zien van een seksueel opwindende afbeelding of film. De term geil zijn betekent dat je zodanig opgewonden bent dat je aan niets anders meer kunt denken dan aan seks net zolang totdat die seksuele behoefte bevredigd is. Als je niemand in de buurt hebt om mee te vrijen, of je partner heeft geen zin in seks, dan zit er dus niets anders op dan… inderdaad lekker masturberen!

Het belangrijkste doel van het voorspel tijdens seks is dan ook het verhogen van de seksuele opwinding. Je zou dus ook kunnen spreken van elkaar opgeilen, al kan dat ook al met woorden of berichtjes, zoals bijvoorbeeld een geil sms-je. Desalniettemin hebben met name mannen in de puberteit vaak niet eens voorspel nodig om geil te worden. Jonge mannen waarbij de seksualiteit aan het ontluiken is zijn vaak zelfs hele dagen lang geil.

Geil

Een afbeelding waar je geil van zou kunnen worden.

Als je geil wordt bereidt je lichaam zich als het ware voor op de seksuele daad. Je krijgt meer zin in seks en er zullen lichamelijke veranderingen plaatsvinden.

Geilheid bij mannen

Als een man geil wordt dan zal zijn penis stijf worden; hij krijgt dan een erectie. Bovendien zullen zijn ballen zich iets optrekken in de balzak. Bij grote opwinding zal er al wat voorvocht uit de penis komen. Al deze zaken zijn bedoeld om de eventuele seks die erop volgt zo comfortabel mogelijk te maken. Mannen kunnen ook harde tepels krijgen als ze geil zijn en zullen een kriebelend gevoel in hun onderbuik en hun ballen ervaren. Ook kan het zijn dat ze een merkwaardig gevoel in hun anus krijgen door het samentrekken van de prostaat.

Geilheid bij vrouwen

Als een vrouw geil wordt dan zal haar vagina vochtig worden en zich iets openen. De schaamlippen zullen een beetje naar buiten krullen en de clitoris zal wat harder en groter worden. Ook vrouwen kunnen harde tepels krijgen als ze geil worden en hun borsten kunnen extreem gevoelig worden, al is dit niet bij iedere vrouw zo. Ook vrouwen kunnen een kriebelend gevoel in hun onderbuik ervaren en veel vrouwen zullen een hunkerend gevoel krijgen in hun vagina; ze zullen enorm verlangen naar iets in zich, bij voorkeur natuurlijk een penis, maar een dildo of vibrator kan ook.