Home » Masturberen voor vrouwen » Masturbatie technieken voor vrouwen

Masturbatie technieken voor vrouwen

Breng jezelf met masturbatie naar een ongekend hoogtepunt

We zijn nog druk bezig om dit onderdeel van de site verder te ontwikkelen, maar hier is alvast een lijst met de beste technieken om jezelf doormiddel van masturbatie te verwennen als vrouw.

Leg je duim en wijsvinger links en rechts langs je clitoris en beweeg langzaam van onderen naar boven. Begin heel zachtjes en langzaam en voer het tempo geleidelijk op. Experimenteer met de hoeveelheid druk en het tempo om te ontdekken wat jij het lekkerst vindt. Je kunt ook beide handen gebruiken om deze strelende beweging langs je clitoris te maken.

Leg zachtjes je wijs- en middelvinger op je clitoris en maak zachtjes kleine cirkelende bewegingen. Varieer in snelheid en druk en bouw het langzaam op. Probeer ook eens om de positie te veranderen, misschien ontdek je wel een plekje bij jezelf waar je het lekker vindt om jezelf aan te raken zonder dat je het wist. Masturbatie is uitproberen en ontdekken waar jij het meest opgewonden van wordt.

Dit is de meest gebruikte vorm van masturbatie door vrouwen, maar laat dat je niet weerhouden om er gebruik van te maken! Laat voorzichtig je wijs- en middelvinger in je kutje glijden en duw tegen de bovenwand van je vagina. Streel met je andere hand zachtjes je clitoris en bouw langzaam op in tempo en druk.

Wat je ook kunt proberen is om een vuist te maken van je hand en deze tegen je vagina te drukken. Door je vuist op en neer langs je kutje te bewegen kun je een heel ander extatisch gevoel creëren dan met de andere masturbatie technieken.

Veel vrouwen gebruiken ook een kussen voor masturbatie. Zoek een kussen uit waar je, als je het op zijn kant houdt, comfortabel op kunt gaan zitten en wieg zachtjes met je heupen heen en weer, van links naar rechts en van voor naar achteren, terwijl je je kutje tegen het kussen wrijft.

Sommige vrouwen kunnen zichzelf enorm seksueel verwennen door eenvoudig met hun benen tegen elkaar te wrijven als ze een strakke spijkerbroek aan hebben. Als je het voor elkaar krijgt om op die manier de stof van je broek langs je clitoris te laten wrijven kun je jezelf misschien net zolang prikkelen tot je er van klaarkomt. Als je het aandurft is deze vorm van masturbatie misschien iets wat je stiekem kunt doen op je werk, of op school onder je bureau. Pas natuurlijk wel op dat je jezelf niet teveel laat gaan, zodat niemand merkt wat jij stiekem aan het doen bent.

Dit is ook leuk om eens te proberen! Neem een zijden kous, of shawl en hou deze achter je rug met één hand. Met je andere hand haal je de kous tussen je benen door en trekt hem losjes tegen je kutje. Als je vervolgens de kous met kleine trekbewegingen van voor naar achteren en weer terug trekt langs je schaamlippen en clitoris kun je jezelf enorm verwennen. Deze masturbatie techniek is erg geschikt om jezelf clitoraal te bevredigen.

Waar je jezelf ook goed mee kunt verwennen is een blush kwast, of make-up borstel. Je kunt ook een veer gebruiken. De superzachte haren van zo’n kwast kun je gebruiken om jezelf over je hele lichaam zachtjes te strelen. Begin zachtjes in je hals en zak dan langzaam naar je borsten, je tepels en je buik. Voer de spanning op en blijf zachtjes en langzaam strelen totdat je super opgewonden bent. Ga dan met de kwast naar je vagina en streel jezelf met korte zachte bewegingen rondom je kutje. Pas als je goed nat begint te worden mag je met de borstel over je kutje gaan. Waarschijnlijk ben je inmiddels zo opgewonden door deze vorm van masturbatie dat je met je vingers wilt helpen om jezelf zo snel mogelijk een heerlijk orgasme te geven, maar als je jezelf in bedwang kunt houden en met de kwast zachtjes blijft strelen kun je jezelf uit eindelijk zodanig opwinden dat je een enorm intens en krachtig orgasme krijgt! Overbodig om te zeggen is dat je de kwast daarna natuurlijk niet meer voor je gezicht moet gebruiken, dus koop een aparte blush kwast speciaal voor je eigen genot en bewaar hem in je nachtkastje voor die momenten waarop je zin hebt om jezelf lekker lang en intens wilt verwennen.

Dan een masturbatie techniek voor vrouwen die het prettig vinden om zichzelf ook anaal te stimuleren. Niet elke vrouw vindt dit prettig, maar als jij één van die vrouwen bent die er wel van kan genieten om je kontje te verwennen dan is dit een hele goede manier. Probeer het maar eens, misschien gaat er wel een wereld door je open! Ga naakt op je rug op bed liggen en breng een flinke hoeveelheid glijmiddel aan op je vagina, je anus en je vingers. Laat voorzichtig je wijsvinger in je kutje glijden en verken de binnenkant van je vagina. Als je zover bent haal je je wijsvinger weer uit je kut en streel je het gebied rond je anus net zolang tot je voelt dat je ontspant. Pak eventueel nog wat extra glijmiddel en laat je wijsvinger heel voorzichtig in je anus glijden. Steek tegelijkertijd de duim van diezelfde hand in je vagina en gebruik je andere hand om je clitoris te stimuleren. Experimenteer door je vingers in en uit je vagina en kontje te laten glijden, of ze gewoon in je natte openingen te laten rusten terwijl je geniet van de clitorale masturbatie van je andere hand. Je kunt ook draaiende bewegingen maken in je kontje en kutje, of proberen nog een tweede vinger erbij te steken als je dat aandurft. Je zult merken dat de stimulatie van deze drie verschillende erogene zones tegelijk je helemaal gek kan maken, als je ervoor open staat!

Wat ook absoluut een aanrader is, is masturbatie onder de douche. Door de straal van de douchekop op je kutje te richten kun je op zoek gaan naar je erogene zones. Zorg dat je een comfortabele positie vindt voor jezelf. Ga bijvoorbeeld op de grond, of op de rand van het bad zitten en zorg dat de temperatuur van het douchewater comfortabel is. Op sommige douchekoppen kun je ook instellen hoe hard de kracht van de straal is. Experimenteer eens met een extreem zachte straal en een wat sterkere straal. Richt voorzichtig de douchekop op je vagina en probeer voor jezelf uit welke afstand en richting het lekkerst voelen. Sommige vrouwen vinden het fijn om de waterstraal direct op hun clitoris te richten, andere vrouwen vinden het prettiger om de straal van boven naar beneden langs hun vagina te laten lopen tijdens de masturbatie. Probeer maar eens wat jij het lekkerst vindt. Met je andere hand kun je natuurlijk ook je clitoris stimuleren terwijl je het warme water langs je schaamlippen laat stromen. Uiteraard kun je het warme water ook over andere gevoelige plekje op je lichaam laten stromen, zoals je borsten, of je kontje.

Mocht je een jacuzzi thuis hebben, of een bad met ingebouwde waterstralen, dan kan dit ook een prettige plek zijn voor masturbatie. Bovendien kun je lekker ontspannen in je jacuzzi en als je helemaal relaxed bent positioneer je jezelf zo dat je kutje zich precies boven een waterstraal bevindt en laat je de bubbels hun werk doen. Doe wel voorzichtig natuurlijk. Begin met genoeg afstand van de waterstraal en kijk hoe dichtbij je kunt gaan zolang het nog lekker blijft.

Als je dan toch in bad zit kun je ook een lege shampoofles gebruiken om jezelf te verwennen. Vul de fles met water en hou hem tussen je benen met de opening op je vagina gericht. Knijp in de fles en laat de waterstraal tegen je kutje spuiten. Probeer eens om de straal direct op je clitoris te richten, of op het gebied rond je vagina en je schaamlippen. Als je de fles loslaat stroomt hij vanzelf weer vol met water, dus je kunt hiermee doorgaan zolang je wilt.

Tags:, , , , , , , , ,

Er hebben 4 mensen gereageerd op dit bericht:

 1. l zegt:

  Wow ik heb het uitgepobeerd egt heerlijk :-)

 2. anoniempjee zegt:

  ik heb het geedaan en het gong super!
  en ik heb nog iets ontdekt:
  jezelf met het uiteinde van je oortjes vingeren en op de rand van het bad en dan jeschaamlippen uit elkaar houden enheen en weer gaan

 3. wanita zegt:

  Ik heb het uitgeprobeerd en ik heb er een gevonden op de rand van je bed zitten je schaamlippen open houden en van voor naar achter beweging maken lekker ik werd geil toen ik met het kussen ging6 + 9 =