Home » Masturberen voor mannen » Glijmiddel gebruiken bij het masturberen

Glijmiddel gebruiken bij het masturberen

Veel mannen vinden het prettig om glijmiddel te gebruiken bij het aftrekken. Het gebruik van glijmiddel is zeker niet nodig, maar het kan wel een heerlijke extra dimensie geven aan het masturberen. Één van de zaken die een rol kunnen spelen is of je besneden bent of niet. Als je niet besneden bent kun je tijdens het masturberen je voorhuid op en neer bewegen over je eikel. Als je wel besneden bent en dus geen voorhuid hebt kan het prettig zijn om wat glijmiddel op je piemel te smeren, maar ook veel mannen die hun voorhuid nog wel hebben houden ervan om te masturberen met glijmiddel. Het is dus maar net wat je zelf het lekkerst vindt.

Speeksel als glijmiddel

Veel mannen gebruiken hun eigen spuug als glijmiddel. Het kost niks en je hebt het altijd voor handen (behalve misschien als je zo opgewonden wordt dat je mond uit droogt). Als je echt wilt genieten van masturbatie heb je echter best veel glijmiddel nodig en de meeste mannen produceren nou ook weer niet zó veel speeksel.

Zeep als glijmiddel

Je kunt ook, als je onder de douche masturbeert, shampoo of douchegel gebruiken als glijmiddel. Hoewel dit absoluut goed kan werken zitten er ook nadelen aan. Sommige zeepsoorten kunnen irritatie veroorzaken aan de huid, of kunnen de huid uitdrogen. Bovendien kan het erg prikken als je zeep in je plasbuis krijgt. Wij raden daarom het gebruik van zeep, shampoo, of douchegel niet aan tijden het masturberen. Maar als je even niets anders voor handen hebt, gebruik het dan voorzichtig!

Vaseline als glijmiddel

Vaseline wordt ook vaak gebruikt als glijmiddel, maar omdat het zo vet is, is het vaak lastig om alles weer schoon te krijgen na afloop. Bovendien is vaseline een vrij troebele substantie waardoor het niet altijd mogelijk is om zo hard en snel te masturberen als je misschien zou willen. Baby olie is ook een alternatief om te gebruiken, maar hiervan is het nadeel weer dat je er lelijke vlekken van kunt krijgen in je lakens.

Speciaal ontwikkelde producten om te masturberen

Dan zijn er nog de producten die speciaal zijn ontwikkeld voor masturbatie op waterbasis. Je kunt dit soort producten vaak kopen bij de drogisterij, de apotheek, of op internet. Het nadeel hiervan is helaas dat ze vrij snel opdrogen, waardoor je steeds moet bijsmeren. Bovendien zul je merken bij deze soorten glijmiddel dat ze na verloop van tijd plakkeriger worden, waardoor je huid kan gaan irriteren. je kunt dit oplossen door een beetje spuug toe te voegen, of een paar druppels water, waardoor het glijmiddel weer vloeibaar wordt, zodat je weer op volle kracht door kunt sjorren aan je piemel. Je kunt een potje of flesje maken waarin je van te voren wat van dit glijmiddel op waterbasis mengt met wat water. Op die manier heb je altijd glijmiddel bij de hand voor als je zin krijgt om te masturberen. Het lastige is alleen dat je precies de juiste hoeveelheid water aan het glijmiddel moet toevoegen. Maak je het te dun, dan druipt het glijmiddel van je handen en penis en dat geeft lelijke vlekken. Gebruik je te weinig water, dan wordt het glijmiddel te dik en kan het na verloop van tijd gaan irriteren.

Er heeft 1 persoon gereageerd op dit bericht:

  1. Ouwe rukker zegt:

    Ik gebruik olijfolie. Geeft wel vlekken, maar glijdt lekker! Goeie tips hier hoor!7 + 2 =