Home » Masturberen voor mannen » Masturberen – de basis

Masturberen – de basis

Hoe masturberen mannen?

De meeste mannen ontdekken het masturberen, of aftrekken per toeval. Ze wrijven over hun penis en ontdekken dat dat prettig is, dus ze gaan ermee door totdat ze een orgasme krijgen. Maar er zijn vele finesses en talloze manieren om jezelf een nòg fijner gevoel te geven tijdens het masturberen. Meer dan je misschien zou verwachten!

Op sommige momenten zul je misschien zin hebben om te masturberen terwijl het niet goed uitkomt. In zulke gevallen zul je waarschijnlijk zo snel mogelijk willen klaarkomen, bijvoorbeeld als je onder de douche staat. Dat is geen probleem natuurlijk, maar je moet weten dat je van masturberen (net als van seks met een vrouw) veel meer kunt genieten als je kunt ontspannen en de tijd ervoor neemt. Als je je eigen slaapkamer hebt en de deur kan op slot kun je bij wijze van spreke elke avond (en misschien ook wel elke ochtend) een heerlijke masturbeer sessie houden. Als je geen eigen kamer hebt kun je misschien rustiger masturberen op het toilet, of in de badkamer.

Sommige mannen masturberen liggend op hun buik, terwijl ze hun piemel tegen het bed wrijven. De meeste mannen echter masturberen terwijl ze op hun rug liggen en over hun penis wrijven met hun hand(en), al dan niet met glijmiddel. In deze positie komt het sperma, als je klaarkomt, op je borst of buik terecht, wat makkelijker schoonmaken is, dan wanneer je op je lakens ejaculeert. Denk er daarom ook aan dat je je pyjama, of shirt uit trekt, of omhoog doet, voordat je klaarkomt om te voorkomen dat je sperma op je kleren krijgt en zorg dat je een rol toiletpapier, of wat tissues bij de hand hebt om het sperma van je buik te vegen na afloop.

Vrijwel elke keer dat je masturbeert begint het met een erectie. Je krijgt een erectie doordat je penis zich vult met bloed zodat hij groter en hard wordt. Je piemel komt in een schuine hoek ten opzichte van je lichaam omhoog te staan als je staat, of als je ligt kan het zijn dat hij op je buik rust. Het krijgen van een erectie gaat meestal vanzelf als je opgewonden wordt door bijvoorbeeld aan geile dingen te denken, of als je over je piemel wrijft. Als je in de puberteit zit, of al een tijdje niet geëjaculeerd hebt hoef je waarschijnlijk niet veel moeite te doen om een stijve piemel te krijgen, soms gebeurt het zelfs zomaar vanzelf. Hoewel dat niet altijd op een handig moment gebeurt hoort het er nu eenmaal bij als je puber bent. Het is volkomen normaal.

Als je wilt masturberen en je piemel is goed hard geworden pak je hem vast met je hand en wrijf je op en neer. Hiermee imiteer je het gevoel dat je hebt als je met je stijve piemel in de vagina van een vrouw op en neer beweegt tijdens de seks.

Er zijn ontzettend veel heerlijke variaties om te masturberen die we op deze site allemaal gaan behandelen, maar hier zijn alvast vier manieren om je piemel vast te houden tijdens het aftrekken. Probeer ze allemaal eens uit en varieer een beetje zodat je erachter komt waar jij het meeste van geniet. Dat is voor elke man namelijk anders.

Masturberen techniek 1: De vuist

Bij deze veelgebruikte techniek vouw je simpelweg je vingers om de schacht van je piemel, alsof je een tennisracket vast houdt, en wrijf je op en neer over je penis. Op deze manier is er maximaal contact tussen je hand en je penis en meer contact betekent meer gevoel. Deze techniek werk het beste als je piemel wat langer is. Is je penis net zo groot als je vuist, dan wordt het lastig om op en neer te bewegen met je hand, dus dan is een andere manier van vasthouden misschien prettiger voor je.

Masturberen techniek 2: Vijf vingers

Bij deze techniek hou je je arm en hand in een hoek ten opzichte van je piemel met je vier vingers diagonaal aan de onderkant en je duim aan de bovenkant. Hierdoor heb je meer controle over het contact tussen je penis en je hand en kun je je hand bewegen over de hele lengte van de schacht, zelfs als je piemel niet zo heel groot is.

Masturberen techniek 3: Drie vingers

Deze techniek is ook zeer geschikt voor mannen met een wat kleinere penis. Hou simpelweg je piemel vast zoals je een potlood of pen vast zou houden met je wijsvinger aan de onderkant, je duim aan de bovenkant en de rest van je vingers langs de zijkant van je piemel. Je kunt hierdoor een maximale wrijfbeweging maken over je penis van de basis, helemaal tot aan de top. Nadeel is natuurlijk wel dat het contact tussen je hand en piemel iets minder is bij deze manier van aftrekken.

Masturberen techniek 4: De omgekeerde vuist

Deze manier van masturberen voelt een beetje vreemd in het begin, maar kan enorm veel genot opleveren! Pak je piemel vast met je volledige vuist, maar houdt je hand dit keer ondersteboven, dus met je duim en wijsvinger om de basis van je penis en je pink bovenaan, dus vlakbij je eikel. Als je glijmiddel gebruikt tijdens het masturberen kun je op deze manier heel eenvoudig over de bovenkant van je eikel glijden en weer terug naar de schacht gaan, wat een heerlijk intens gevoel geeft!

Er hebben 2 mensen gereageerd op dit bericht:

  1. Martin zegt:

    Goeie site dit!!! Ik leer echt dingen bij!

  2. Anoniem zegt:

    De basics, altijd handig, al denk ik dat de gemiddelde tiener zich de hele dag zo suf sjort dat hij zo’n beetje alles wel geprobeerd heeft, maar die andere tips zijn echt goeie shizzle!+ 4 = 8